--20-- INCALZIRE IN PARDOSEALA - MAREMI COMIMPEX S.R.L.
MAREMI COMIMPEX S.R.L.


INCALZIRE IN PARDOSEALA
  sambata, 29 Apr 2023        Serviciile firmei



Incalzire in pardosealaSistemele de incalzire electrica in pardoseala reprezinta retele de cabluri incalzitoare  electrice montate pe sapa, sub pardoseala. Un astfel de sistem se poate instala atat la parter, cat si la demisol sau etaj, in case noi sau renovate.

El reprezinta modul cel mai eficient, din punct de vedere energetic, de a distribui caldura in interiorul cladirilor. Temperaturile scazute ale agentului termic folosit permit obtinerea unei eficiente optime ale surselor de caldura. Nu mai punem la socoteala ca intreaga instalatie este invizibila, ceea ce va confera libertate in alegerea oricarui stil arhitectural.
Pardoseala devine element radiant si astfel, caldura se propaga de jos in sus, pe o suprafata mai mare, spre deosebire de radiatoarele unui sistem clasic de incalzire, care, desi fac un transfer direct de energie catre aerul din incapere, sunt mai mici ca dimensiuni si pot necesita un timp mai mare pentru incalzirea incaperii. Incalzirea prin pardoseala nu aduce disconfort pentru cei care pasesc pe suprafata pardoselii. Cresterea temperaturii pardoselii la contactul cu talpa piciorului va fi insesizabila.

Functionare al unui sistem de incalzire in pardoseala se bazeaza pe existenta a trei componente:

  • suprafata radianta (adica pardoseala in care se amplaseaza tevile prin care trece agentul termic);
  • sistemul de alimentare si control (senzorii, termostate, );
  • sursa de caldura (cablurile incalzitoare electrice).
Sistemele electrice de incalzire in pardoseala se intalnesc in special la case, mai ales la constructiile noi. In aceste cazuri, se va lua in calcul, inca de la inceput, montarea unui sistem electric de mare putere, care sa poata sustine cu succes un astfel de sistem de incalzire.

Serviciile firmei




CONTACT

          arata mobil

Formular contact   Abonare


INFORMATII


CATEGORII OFERTE
CONSTRUCTII




              
     
X